Мога само да кажа, че при мен съм с:
1. Рециклирани инжектори (на стенда и четирите дават 185 куб)
2. Свещи денсо иридиеви, регулирани както си трябва
3. Сравнително нов дебитомер
4. Перфектни бубини
5. Нови кабели
6. Ламбда
7. Дросела е разглобен, почистен, смазан, полиран
8. Нов ТПС
9. Всички останали сензори работят коректно
10. Байпасен клапан на дросела (нов)
11. Въздуши пътища надути под налягане и проверени за пропуски.
12. Карам със 100 октана, но и с какъвто и да е друг бензин си е все същата работата.
И пак понякога като спирам оборотите пропадат до 780, качват се до 1100 и се стабилизират.
Когато изтрия адаптивните параметри всичко работи перфектно. Като покарам 5, 6 км. и щов адаптациите вземат някаква стойност и се пова пак с пропадането. Незнам защо адаптивния параметър става на -23, което е много според мен. Доста близо до крайния лимит.
С алфадиаг-а не мога да видя корекцията на аванса. Само на празен ход виждам, че е доста нестабилен. Варира между 5 и 12 градуса постояно в случай че само докосна съвсем леко педала на газта. Иначе като не бутам нищо варира межди 9 и 12 градуса.
1. Рециклирани инжектори (на стенда и четирите дават 185 куб)
2. Свещи денсо иридиеви, регулирани както си трябва
3. Сравнително нов дебитомер
4. Перфектни бубини
5. Нови кабели
6. Ламбда
7. Дросела е разглобен, почистен, смазан, полиран
8. Нов ТПС
9. Всички останали сензори работят коректно
10. Байпасен клапан на дросела (нов)
11. Въздуши пътища надути под налягане и проверени за пропуски.
12. Карам със 100 октана, но и с какъвто и да е друг бензин си е все същата работата.
И пак понякога като спирам оборотите пропадат до 780, качват се до 1100 и се стабилизират.
Когато изтрия адаптивните параметри всичко работи перфектно. Като покарам 5, 6 км. и щов адаптациите вземат някаква стойност и се пова пак с пропадането. Незнам защо адаптивния параметър става на -23, което е много според мен. Доста близо до крайния лимит.
С алфадиаг-а не мога да видя корекцията на аванса. Само на празен ход виждам, че е доста нестабилен. Варира между 5 и 12 градуса постояно в случай че само докосна съвсем леко педала на газта. Иначе като не бутам нищо варира межди 9 и 12 градуса.
Comment